Közösség - Események

2 szék 1 asztal és a Microsoft Visual Studio - WTW 24 órás programozói verseny az evosoft támogatásávalMárcius 26-27-én, a Millenáris Parkban ismét megrendezik a WTW 24 órás programozói versenyt, amelynek célja, hogy megtalálják Magyarország legjobb fejlesztő csapatát. A résztvevőknek egy nagy és három kisebb feladatot kell megoldaniuk a C# használatával. ...

Fontos, hogy a verseny ezúttal nem a technológiára, hanem az egyedi ötletekre és a jó stratégiára fókuszál majd. A megmérettetésen a csapatok egymás ellen fognak küzdeni.

A versenyre kétfős csapatok nevezhetnek, semmilyen egyéb megkötés nincs. Mivel a cél a valós körülmények szimulálása, ezért a 24 óra alatt bármilyen segédeszköz használható, amit a csapatok magukkal visznek a helyszínre. Azonban internetezni nem lehet majd, de nem is lesz rá szükség. A munkához a szervezők egy asztalt, két széket, 220V-ot és korlátlan étel- és italfogyasztást biztosítanak, a további eszközökről (számítógép Microsoft Visual Studio szoftverrel, áramelosztó stb.) a csapatoknak önállóan kell gondoskodniuk.

A fődíj meglepetés, a második helyezett nagy értékű számítógépes hardvereket, míg a bronzérmes csapat szakkönyvekből álló ajándékcsomagot kap.

 A részletes kiírás és a nevezés ide kattintva érhető el – a jelentkezési határidő március 14-e.

További információ:

A versenyre március 14-ig lehet nevezni az alábbi weboldalon: http://devportal.hu/content/wtw.aspx

 

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: