Interaktív eszközök - Elölről vetített Interaktív táblák

Bemutatjuk a CleverTracker interaktív táblát és WordWall tudásmegosztó szoftvertCleverTracker interaktív tábla szabadalmaztatott elektromágneses érzékelési technológiájáról kapta a nevét, amivel olyan rendkívüli gyorsasággal képes követni az írást, hogy valóban az az érzésünk, mintha hagyományos tollal írnánk egy nagy fehér papírlapra.

A CleverTracker Lynx táblaszoftverének opciójaként, a WordWall tananyagadatbázis szoftvert is használhatjuk, amely egy kattintásnyira hoz bennünket a világ bármely pontján keletkezett digitális tananyagokhoz.
Egyedülálló gyorsaság

Miért fontos ez? Akik már túljutottak az interaktív tábla használatának kezdeti bűvöletén, azok észreveszik a különbséget az olyan táblák között, amelyek gyorsan, jobb esetben villámgyorsan, vagy némi időeltolódással követik a táblán végzett műveleteket. Zavaró lehet, amikor az írást csak lemaradással követi a "digitális tinta". Ez a tábla még az egyetemi előadóktól megszokott "gyorsírást" is képes követni!

A CleverTracker interaktív tábla legfontosabb újítása épp a rendkívül nagy felbontóképességben és a jelkövetés gyorsaságában van. Centiméterenként mintegy 1200 érzékelési pont van a táblán, amit 480 képpont/másodperc sebességgel képes feldolgozni az interaktív tábla. (Az interaktív táblák típusairól itt bővebben olvashat.)

CleverTrack interaktív tábla - Egyedülálló gyorsaságA nagy felbontás másik előnye, hogy a CleverTrackerhez tartozó vezeték nélküli nyomás-érzékeny tollal hihetetlen finoman tudunk vezérelni a hatalmas interaktív tábla felületen. Ez pl. akkor lehet fontos, ha egy összetett, "sűrű" műszaki tervrajzzal, tervező programmal, vagy egy művész rajprogrammal dolgozunk, ahol fontos lehet a kis részletek pontos megérintése... (Az interaktív táblához egyébként 2 db ilyen toll tartozik).

A CleverTracker interaktív táblák ragyogás elleni felületkezelést kapnak, ez azért fontos, hogy ne legyenek a szemet bántó, fénylő foltok a projektor használatakor. Filctollal is írhatunk rá, mert felületén egy láthatatlan fólia van, amiről könnyűszerrel letörölhető a filctoll nyoma.

WordWall - nemzetközi digitális tananyag megosztás gombnyomásra

A CleverTracker interaktív tábla Lynx4 táblaszoftvere mellé, opcióként választhatjuk a WordWall szoftvert, amely az interaktív, digitális tananyagok készítését és megosztását még egyszerűbbé, interaktívabbá és szinte szórakoztatóvá teszi.

A WordWall szoftver kapcsolódik a WordWallWeb digitális tananyag portálhoz, ami azt jelenti, hogy feltölthetjük a magunk által készített anyagokat, amiket a tanárkollégák is órájukon használhatnak és mi is használhatjuk más kollégák anyagait, legyen az magyar, vagy szuhaéli nyelven írva!

A WordWall programról többet is megtudhat ebből a videóból.

A CleverTrack és egyéb Cleverboard eszközökkel kapcsolatban további információk itt találhatók >>> cleverproducts.hu

***

Kapcsolódó cikkek:

 

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: