Interaktív eszközök - Elölről vetített Interaktív táblák

Integrált interakció: okos interaktív tábla megoldások a Stiefeltől - Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt www.iot.hu - interaktív tábla, feleltetőrendszerek, feleltető rendszerek, digitális tananyagok, digitális írástudás, online tananyagok, interaktív tananyag, e-tananyag, elektronikus tananyag, pedagógus képzés, IKT képzés

Hihetnénk, hogy az interaktív tábla a maga digitális tintájával teljesen feleslegessé teszi a megszokott zöld, vagy fehér táblákat. A valóságban sokszor szükség van a hagyományos táblák nyújtotta funkciókra, ezért gyakran látni, hogy a digitális táblákat a régi tábla mellé szerelik, ha egyáltalán van annyi hely a falon.

A Stiefel Eurocart Kft., felismerve ezt az igényt, a hazai piacon egyedüliként kínálja helytakarékos, szabadon összeállítható, integrált okostábla megoldásai......

Három legyet egy csapásra

A Stiefel integrált interaktív táblák egyszerre három fontos felhasználói igényre adnak frappáns választ:

Igény, hogy az interaktív tábla mellett, maradjanak meg a hagyományos tábla funkciói is, legyen a tábla helytakarékos, és a táblamagasság legyen állítható.

Integrált interakció: okos interaktív tábla megoldások a Stiefeltől
 

A megoldás pedig egy olyan szárnyas tábla, amelynek középső eleme egy beépített digitális tábla, behajtható szárnyait pedig szabadon megválasztható, hagyományos zöld, vagy fehértáblák alkotják.

A három táblából álló rendszer így egy egységes, integrált táblarendszert alkot, amely okos példája az új és hagyományos táblatechnológiák ötvözésének. Az okostábla rendszer magassága – igény szerint - akár állítható is.

Nincsen új a nap alatt…

mondhatnánk erre, hiszen ilyen szárnyas táblákat már sok helyen használnak az oktatásban. Mégis csak a német CONEN taneszköz gyártó cégnek jutott eszébe, hogy egy modern taneszközt, az aktívtáblát ebbe integrálja, és a Stiefel az, aki átvette ezeket hazai forgalmazásra.

Integrált interakció: okos interaktív tábla megoldások a Stiefeltől
  
Variációk egy táblára

Nézzük, milyen alapvariációk vannak.

Csúszó magasságállítású, fali és rugós háromszárnyú táblák

Integrált interakció: okos interaktív tábla megoldások a Stiefeltől - Interaktív oktatástechnika PortálA csúszó magasságállítású, a falra szerelt fix magasságú vagy rejtett rugós magasságállítású háromszárnyú táblák középső, fehértáblája 7,2 m2 írófelülettel bír. Ez nem fóliabevonatos tábla de erős, kemény felületű, melynek mérete 200×120 cm.

A fehértábla irónnal írható, szárazon törölhető, nem mágneses; felülete vetítéshez optimalizált.

 Integrált interakció: okos interaktív tábla megoldások a Stiefeltől - Interaktív oktatástechnika PortálEbbe a középső táblába van integrálva a 191 cm-es képátmérőjű interaktív felület, amely elektromágneses elven működik.

Az oldalszárnyak egyenként 100×120 cm fehér vagy zöld, zománcozott acéllemez bevonatú, mágneses, táblairónnal vagy krétával írható, szárazon vagy nedvesen törölhető táblák.

Integrált interakció: okos interaktív tábla megoldások a Stiefeltől - Interaktív oktatástechnika PortálAz oldalszárnyak azonban minden elképzelhető variációt felvehetnek: lehetnek egyszínű fehérek, zöldek (krétával írható), kívül zöldek, belül fehérek, sőt az oldalszárnyak különféle vonalazással (alsós, felsős, zenei, négyzetrácsos, franciakockás) is összeállíthatók.

A csúszó magasságállítású táblák lehetnek a falra rögzítettek, de van állványos, mobil változatban is. Itt a magasság-állítási tartomány 160-215 cm (a felső kereten mérve).

Mint látható, szinte minden igényre van megoldási lehetőség.

Alakítsa át meglévő interaktív tábláját

A Stiefel, látva a növekvő felhasználói igényt ezekre a kombinált táblákra, tovább lépett és ma már lehetőséget nyújt bárkinek arra is, hogy meglévő, szóló digitális tábláját integrált interaktív táblává alakítsa.

Integrált interakció: okos interaktív tábla megoldások a Stiefeltől - Interaktív Oktatástechnika Portál

Olyan átalakító kittel jelent meg az interaktív oktatástechnikai piacon, amellyel egy meglévő interaktív táblát szárnyakkal lehet bővíteni, sőt, egy projektor kar segítségével, közeli vetítésre is alkalmassá lehet tenni.

Egyéb kiegészítőkkel pedig mozgathatóvá, vagy állítható magasságúvá alakíthatunk egy aktívtáblát. A kiegészítők között még laptop- és hangfaltartó is van.

 

 

További információk az integrált táblákkal kapcsolatban okostabla.hu

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: