Interaktív tanterem - Teremvezérlés, médiabútorok, digitális képkeretek

LEBA laptop tároló szekrények Laptop tárolás kívánság szerintA LEBA laptop tároló szekrények használatával nem csak biztonságossá válik a laptop tárolás az osztályteremben, de a számos extra funkció az azonnali és fejfájásmentes órakezdést is biztosítja.

Az elegánsan formatervezett dán tárolókkal azonban nem csak laptopokat tárolhatunk...

LEBA laptop tároló szekrények
Az iskolákban egyre nagyobb számban megjelenő tanulói laptopoknak miatt megkerülhetetlen teendő az értékes IKT eszközök biztonságos tárolásáról gondoskodni. A laptop tároló szekrények ma azonban már több igényt is ki kell elégítsenek a laptopok puszta tárolásán kívül.

A dán LEBA Innovation cég sokoldalú laptop tároló szekrényei és egyéb tároló megoldásai igyekeznek minden igénynek megfelelni ezen a téren.

NoteLocker – az igény szerint tervezhető és bővíthető tároló szekrény

A NoteLocker modulokból összeállítható, variálható szekrény nemcsak laptopok, de más elektronikai készülékek feltöltésére és tárolására. Laptopot, mobiltelefont, iPodot, iPad-et vagy más IKT kütyüt tárolhatunk a szekrény rekeszeiben, úgy hogy közben fel is tölthetjük azokat. Ezzel a funkcióval sok időt és jelentős felesleges mérgelődést spórolhatunk meg órakezdésnél, mert nem lesz lemerült eszköz, amivel ne tudnánk azonnal az órai munkához látni.

NoteLocker – az igény szerint tervezhető és bővíthető tároló szekrényA NoteLocker padló álló szekrényként és falra szerelve is összeállítható. Az egy-, két-, három- és négyrekeszes alapelemeket az iskola igényei szerint lehet kombinálni, a laptop tároló szekrények színét pedig úgy választhatjuk, hogy az a környezethez leginkább illő legyen.

Alapváltozatában a NoteLocker laptop tároló szekrényen forgatható lakatkilinccsel van ellátva, de ezt  - igény szerint - kulccsal, kódzárral vagy más zárszerkezettel felszerelt változatban is lehet kérni.

Amíg minden osztályban nincsenek tanulói laptopok, addig ezek a fixen szerelt laptop tároló megoldások lehet hogy csak a tanáriban jöhetnek szóba, és az egy-két osztálynyi laptopoknak jobb lenne valamilyen mobilizálható tárolás.


NoteCart - IKT eszközök négy keréken NoteCart - IKT eszközök négy keréken

A NoteCart görgős szekrény a laptopok tárolására és töltésére alkalmas és van belőle 12-16-24-32 tálcás (netbook) változat. Mind a négy modellben külön polc van kialakítva a töltőtranszformátoroknak.

Ezeken kívül azonban a NoteCart még egy sor más funkcióval is kiegészíthető – és az iskola igényei szerint bővíthető. A NoteCart görgős szekrényt például ki lehet még egészíteni a tálcákat mozgató kihúzható sínekkel, átlátszó ajtókkal, internet-kábelekkel, falra szerelhető biztonsági elemekkel és - igény szerint - még sok minden mással.

A görgős laptop tárolót - egy speciális megoldásnak köszönhetően - a falnak fordítva is zárhatjuk és rögzíthetjük, így tovább csökkenthetjük a feltörés és lopás kockázatát.

Ha azonban még nagyobb mobilitásra van szükségünk, akkor a LEBA könnyebb kivitelű, hordozható laptop, iPad tárolói jöhetnek szóba.

NoteCaseNoteCase - osztálynyi kütyü a böröndben

A NoteCase speciálisan laptopok és netbookok hordozására és tárolására kialakított táska. Két változata van: egy kompakt és elegáns alumínium bőrönd, és egy strapabíró, erős műanyagból készült táska. Mind a két változatot teleszkópos húzókarral és kerekekkel van ellátva, tehát - csakúgy mint a nagyobb utazó bőröndök, ezek is gurulósak.

A NoteCase 8 alumínium bőröndben 8 laptop és a hozzájuk tartozó tápegységek férnek el. A belsejében variálható méretű rekeszek találhatóak. A NoteCase 6 strapabíró műanyag hordozótáskában 6 laptopot és a hozzájuk tartozó tápegységeket szállíthatjuk. A táska belsejében habszivacs borítás védi a laptopokat. A táska a minél biztonságosabb tárolás és szállítás érdekében erős csattal és zárral van ellátva.

Végül a NoteCase 10 táskában 10 netbook és a hozzájuk tartozó tápegységek férnek el. Megoldja a tárolást és egyben megkönnyíti a szállítást is.

A LEBA laptop tároló szekrényekről és megoldásokról egy rövid videó is készült, itt élőben tekintheti meg a fentebb leírt funkciókat.

Nézze át a LEBA tároló megoldásokat ebben az online katalógusban


További információ a LEBA termékcsaládról itt >>>  cleverproducts.hu

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: