Interaktív eszközök - Mobil eszközök

StarBoardLink - Többérintős, többemberes: a mobil interaktív eszközök új generációjaA Hitachi StarBoardLink a mobil interaktív eszközök olyan új generációját képviseli, amely megkötöttségek nélkül biztosítja a táblával, vagy egyéb, tetszőleges felülettel történő kényelmes és hatékony interaktivitást.

Újjal vezérelhető, és multitouch-multiuser mivoltának köszönhetően egyszerre többen is használhatják, több újjal érinthetik...

StarBoardLink - Többérintős, többemberes: a mobil interaktív eszközök új generációja
A lapos, egy nagyobb billentyűzet méretű mobil interaktív eszközt tapadókorongokkal lehet a falra, vagy például egy fehértáblára erősíteni. A StarBoardLink optikai elven működik, így nem szükséges hozzá speciális vezérlő toll: az eszközbe épített kamerák pontosan érzékelik a látóterükbe "behatoló" érintéseket és így adnak vezérlőjelet a táblaszoftvernek.

StarBoardLink -Mobil interaktív eszközMivel mobil interaktív eszközről van szó - tehát nem maga a tábla interaktív - így a StarBoardLink-kel bármilyen, arra alkalmas felület egy többérintős-többfelhasználós interaktív táblává tehető.

A StarBoardLink újszerűsége is ebben rejlik: az első olyan mobil interaktív eszköz, amely tudja ezeket a korszerű és fontos "multi" funkciókat.

 

Ez a rövid videó a TCEA 2011 kiállításon készült.

További információ >>> starboardlink

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor
Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: