Tananyag - Középiskola

Matematika szoftverek kedvezménnyel - Stiefel Cabri akcióA Stiefel Kft. minden kiszállított Qomo tábla mellé a Cabri (francia cég magyar nyelvű szoftvere;  Cabri II Plus és a Cabri 3D matematikai szoftverek magyar nyelvű teljes verzióját adjuk ajándékba, amely

30 napig ingyenesen használható. Ha a CD mellé adott kupont használja az iskola, akkor 15% kedvezménnyel vásárolhatja meg a program bármely verzióját!

Cabri II Plus síkgeometriai oktató program

A Cabri II Plus a világ egyik legnépszerűbb geometriai oktatóprogramja, amelyet a világ számos országában alkalmaznak immár két évtizede nemcsak a geometria, hanem a matematika számos egyéb területének oktatásában is, jelentős eredményeket elérve a tanulók teljesítményének növekedésében.

A Cabri dinamikus, sokoldalúan alkalmazható program, mely rendkívül hatékony eszköz az aktív tanuláshoz. A szoftver különösen jól kihasználja a Qomo interaktív táblák nyújtotta lehetőségeket, alkalmazásával a tanulók a matematikával interaktív módon, az informatika eszközeivel is segítve ismerkedhetnek meg.

Cabri 3D térgeometriai oktató program

A Cabri 3D programot a háromdimenziós világ felfedezésére, ábrázolására, vizsgálatára tervezték. Biztosítja a hagyományos eszközökkel csak időigényes módon megközelíthető problémák (testek áthatása, poliéderek kibontása stb.) gyors vizsgálatát.

A Cabri 3D program használatával számtalan háromdimenziós objektum (pl. kitérő egyenesek, síkok, kúpok, gömbök, egyéb testek) gyors megszerkesztésére, megjelenítésére és módosítására nyílik lehetőség. A dinamikus ábrák - a legegyszerűbbektől kezdve egészen a legösszetettebbekig - könnyedén előállíthatók, látványosan animálhatók.

Az objektumok jellemző adatai lemérhetők, a pontok koordinátái, az alakzatok egyenletei meghatározhatók, a szerkesztés menete újrajátszható. A beépített tudományos számológéppel a bonyolultabb számítások gyorsan elvégezhetők.

További információ >>>

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: