Szerkesztőség - IOTrádió

Hamarosan újra indul a nagy sikerű e-learning kurzus -

Ha valami sikeres, szeretik és van rá igény, akkor azt folytatni kell... Röviden így summázhatnánk, hogy miért indít újra e-learning kurzust pedagógusoknak a PROMPT Oktatóközpont.

Miért nem mindennapi ez az oktatás? Mit és milyen ütemezésben tanulhatnak a résztvevők? Hogyan kamatoztatták a kurzust már elvégző tanárok a megszerzett ismereteket a mindennapokban? Hány kreditpontot ér,  mikor indul, és mennyibe kerül?

Ilyen és ehhez hasonló kérdésekről beszél az Oktatóközpont munkatársa, Farkas Róbert e-learning fejlesztő, az IOTrádiónak adott interjújában...

E-learning kurzus indul pedagógusoknak, együttműködésen alapuló webes tanulási környezetben... és ami a riportból kimaradt. Milyen kiadásokkal jár a kurzus?

Az e-learning képzés nem ingyenes, költsége azonban töredéke egy hasonló, hagyományos keretek között zajló, személyes jelenlétet igénylő, akkreditált képzésnek. Ez azért lehetséges, mert a hallgatóknak a képzés költségén túl, egyéb kiadásai nincsenek: nincs utazási-, szállás- és étkezési költség, és nem kell egy vagy több hosszú hétvégét a családtól távol tölteni, mégis az ország bármelyik szegletéből, kényelmesen, saját időbeosztásuk szerint szerezhetik meg ezeket a korszerű ismereteket.
Szintén 20% kedvezményt kapnak az IOT Hírfutár olvasói, még akkor is, ha egyedül jelentkeznek egy intézményből!

Sőt! Egy tanárnak az IOT.hu állja a kontót!
Mi az az IOT Hírfutár? >>>

 

Tudunk azonban kedvezményt is nyújtani azoknak az iskoláknak, intézményeknek ahonnan legalább hárman jelentkeznek, személyenként 20%-ot elengedünk a képzés árából!

 

Az első modul 2011 április 26-án indul a Prompt Távoktatási portálján.
 
 
E-learning kurzus indul pedagógusoknak, együttműködésen alapuló webes tanulási környezetbenJelentkezni az oktatóközpont weboldalán lehet >>>
e-Learning a jövő iskolája - eLearning áttekintés

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: