Hírek - IKT hírek röviden

Cisco Hálózati Akadémia - Sikerrel startolt a magyar nyelvű online oktatói szeminárium2011. április 14-én lezajlott az első magyar nyelvű online szeminárium akadémiai oktatók számára. Ahogy arról korábban már hírt adtunk az esemény a hasonló angol nyelvű szemináriumok mintájára szerveződött.

A HTTP Alapítvány, a Cisco Hálózati Akadémia magyarországi támogató központja ezzel tovább bővítette azon szolgáltatásainak sorát, melyekkel a hazai oktatói közösség számára igyekszik biztosítani a magas színvonalú oktatáshoz a hátteret.

A virtuális találkozóhoz a Cisco Magyarország jóvoltából a Cisco Webex szolgáltatása adta a hátteret. Az oktatók számára ingyenes hangkommunikáció mellett minden résztvevő a saját gépe előtt ülve követhette az előadók bemutatóját.
 
A szeminárium három fő napirendi pont köré szerveződött. Először Sisák Zoltán az Alapítvány kuratóriumi elnöke ismertette az akadémiai program aktualitásait, külön is kiemelve a következő hónapban sorra kerülő regionális akadémiai konferenciát. Radics Tamás az IT Essentials képzés ECDL integrációjáról beszélt, végül Markovich László egy gyakorlati bemutató keretében vezette be a jelenlevőket a Packet Tracer activity-k készítésének rejtelmeibe.
 
A HTTP Alapítvány a továbbiakban 2-3 havi rendszerességgel jelentkezik magyar nyelvű online oktatói szemináriumokkal. A mostani szemináriumról készült felvétel megtekinthető az alábbi linkre kattintva: http://www.netacad.hu/downloads/webinar/webinar_hu_20110414.arf. ...

 

Tovább a teljes cikkhez >>> Első magyar nyelvű online oktatói szeminárium

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor
Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: