Számítógépek - Okostelefonok

AppMakr - Készítsen alkalmazást saját okostelefonjára ingyen és percek alattA AppMakr  egy olyan ingyenes felhő szolgáltatás, ahol programozási ismeretek nélkül készíthetünk percek alatt egyszerű alkalmazásokat iPhone/iPod/Android és Windows platformú okostelefonra.

Jarrod Robinson, ausztrál testnevelő tanár osztálya számára készített egyet, mert - mint mondja - "a diákjaim sok időt töltenek el utazással, és azt szerettem volna, hogy hasznos, az oktatáshoz kapcsolódó tartalmakat könnyedén elérhessenek okostelefonjaikkal".

A AppMakr használata valóban egyszerű, azon minimális angol tudással is el lehet igazodni és tényleg nem igényel programozói tudást. Platformtól függően könnyedén készíthetünk RSS, YouTube, Podcast hírcsatornákat olvasó és/vagy más alkalmazásokat futtató összeállításokat, sőt még olyat is, amit aztán árulhatunk pl. az Apple AppStore-ban.

tanárblogok.hu - Válogatás a világ IKT blogjaibólErre a hírre itt találtunk. Olvassa el az eredeti cikket >>> Jarrod Robinson - Make An ‘App’ for your class

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor
Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: