Számítógépek - Laptop és PC

A számítógépünkön futó Photoshop immár nemcsak az egér és a billentyűzet, hanem akár egy iPad révén is kezelhető.
Az Adobe kiadta a tavaly érkezett és általunk is letesztelt Photoshop CS5 legújabb verzióját: a 12.0.4-es frissítés elérhetőségére maga a szoftver is felhívja a figyelmet, az upgrade pedig néhány perc alatt le is zajlik. Végeredményképp pedig egy olyan, némileg ráncfelvarrt Photoshopot kapunk, melyben számos korábbi hibát kijavítottak a fejlesztők, ezenkívül pedig felruházták az úgynevezett Remote Connection funkcióval.

A Remote Connection révén a számítógépünkön futó Photoshop CS5 immár akár tábla masinák, vagy akár okostelefonok segítségével is kezelhető. Az Adobe első körben három, kifejezetten Apple iPadre fejlesztett remote appot jelentett be, melyek rövid időn belül az App Store-ben is elérhetők lesznek, mindenesetre a cikk írásakor még nem voltak fent az almás boltban.

Az Adobe Nav révén immár az iPaden is személyre tudjuk szabni a Photoshop eszköztárát, illetve használni is tudjuk annak elemeit, ezenkívül pedig a vezeték nélküli adatátvitel segítségével arra is lehetőség nyílik, hogy az iPaden lévő anyagaink egyetlen gombnyomásra megjelenjenek a számítógépünkön futó szoftverben.

Tovább a teljes cikkhez >>> Varázslatos iPadről távirányítható az új Photoshop (technet.hu)

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor
Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: