Szoftverek - Multimédiás oktató rendszerek

XCLASS multimédiás tantermek az egyetemeken2011 első negyedévében a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar Orvosi Szaknyelvi Kommunikációs és Fordítóképző Csoport egy vadonatúj XCLASS nyelvi laborral bővült.

A piaci kínálatot megvizsgálva az intézmény egy 14 munkaállomásos XCLASS nyelvi labor mellett döntött, mert elsődleges szempont volt a kompromisszummentes nyelvoktatás és a díjmentes helyszíni képzés megvalósítása. Ezzel újabb intézménnyel bővült a felsőoktatási referenciánk.

Másfél éve működik az ország legnagyobb XCLASS nyelvi labor terme a Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Karán. A kedvező tapasztalatok és a megbízható működés olyan érvek voltak a Bölcsészettudományi Kar vezetésénél, melyek eredményeképpen megvalósulhatott egy második 21 munkaállomásos XCLASS labor a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar Idegennyelvi Lektorátusán.

A régi (analóg) labor átalakítását, komplett hálózatépítést és a hardver eszközök (PC-k) szállítását is az SCG Kft. végezte.

További információ >>> xclass.hu

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: