Projektorok - Oktatási projektorok

Epson EB-D porvédett projektorok - a por vagy homok sem jelent akadálytAz Epson EB-D6155W és az EB-D6250 projektorok légszűrője olyan retesszel van ellátva, amely automatikusan bezárul, ha a készülékek nincsenek használatában, így jelentősen csökken a korai eltömődés kockázata.

A projektorok optikai motorja üvegtokban helyezkedik el, ami további védelmet nyújt a szennyeződések ellen, illetve garantálja a minőségi vetítést. 

Az EB-D6155W és EB-D6250 kivetítő típusok lehetővé teszik, hogy extrém környezetben is alacsony költséggel üzemeltessék őket, legyen szó akár egy gyárról, klubról, arénáról, múzeumról vagy iskoláról. A készülékekben működő elektrosztatikus szűrő várható élettartama 10 ezer, az E-TORL lámpának pedig 4000 üzemóra.

Minőségben nincs kompromisszum, a projektorok 3LCD technológiát használnak annak érdekében, hogy kifogástalan képi minőséget és pontos színreprodukciót nyújtsanak. Mindkét projektort 5 wattos integrált hangszóróval, továbbá HDMI bemenettel is felszerelték, hogy kiváló minőségű digitális kép és hangélményt tudjanak nyújtani egyetlen kábel alkalmazásával. 

Az EB-D6155W és EB-D6250 projektorokat könnyedén lehet installálni és használni, továbbá automatikus vertikális trapéztorzítás korrekcióval, opcionális vezeték nélküli (wireless) kapcsolattal, és távoli hálózati eléréssel is rendelkeznek.

Az Epson legújabb projektoraival azon szervezetek igényeire reagál, amelyek olykor porral, homokkal szennyezett környezetben kénytelenek prezentációjukat megtartani

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: