Számítógépek - Laptop és PC

Tatárbifsztek iPad-en: Az étterem ahol az iPad az étlapAmikor Steve Jobs bemutatta az tabletet másfél éve, egyből felbukkantak hírek arról, hogy milyen alkalmazási területet tartanak elképzelhetőnek a felhasználók. Az egyik legizgalmasabbnak az a koncepció tűnt, amelyik iPaddel helyettesítette volna az étlapot:

az elképzelés szerint a tabletet nyomogatva adhattuk volna le a megrendeléseket, és a kijelzőn azt is megnézhettük volna, hogy a kiválasztott étel hogy is fest valójában. Jól jön ez olyan éttermekben, ahol fogalmunk sincs, hogy milyen nyelven beszélnek.

Abból a koncepcióból aztán nem lett semmi, én legalábbis nem nagyon emlékszem olyan hírre, ami a megvalósulásról számolt volna be, most viszont felbukkant egy videó, ami az alapötletet némiképp felturbózva lényegében megvalósította azt.

A tabletek a kaliforniai Stackedben jelentek meg, interaktív étlapként. A nagy cucc az egészben nem a gombnyomásos rendelés, vagy a fotók nézegetése, hanem az, hogy a technológiára építve magadnak állíthatod össze az ebéded: ha kell egy kis bacon, behúzod, ha nem kell hagyma, kidobod.  ...

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!
Tovább a teljes cikkhez >>> Az étterem ahol az iPad az étlap (Appleblog)

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor
Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: