IKT műhely - Facebook

Remek ötlet és hasonló megvalósítás: a Museum of Me 3 perces kiállítás formájában mutatja be nekünk saját facebookozásunk gyümölcsét.

Nem jófejségből, hanem egész konkrétan az i5-ös processzorait népszerűsítő kampány részeként csinált nekünk az Intel egy facebookos múzeumot, ami azonban annyira jól sikerült, hogy reklámértékén túl is megéri megmutatnunk nektek. A projekt neve Museum of Me, azaz Énmúzeum.


Indításához ettől a pillanattól kezdve három kattintásra van szükség: ellátogatni a projekt oldalára, itt engedélyt adni a facebookos adatainkhoz való hozzáférésre, majd indítani a videót, melyben ismerőseink mellett az általunk megosztott képek és videók, valamint állapotfrissítéseink szövege is feltűnik, persze ez utóbbi újrafeldolgozott formában.

Az Intel nem vette félvállról a dolgot, az eredmény látványos, az elkészült videót pedig rögtön közzé is tehetjük adatlapunkon. Íme mindez az Intel saját promóvideójával elmesélve.

...

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!
Tovább a teljes cikkhez >>> Énmúzeum kiállítás saját Facebookunkból (technet.hu)

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi GáborHozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: