IKT műhely - Tippek-Trükkök - IKT

IOT.hu - IKT hírportál pedagógusoknak A napokban letölthetővé vált Firefox 5-ből immár elkészült a telepítés nélkül használható, hordozható verzió is. Sőt, az Androidos változat is frissült.

Arról, hogy miért érdemes, vagy éppen miért nem érdemes telepíteni a Firefox 5-öt, éppen egy mai cikkünkben írunk. Azonban aki kedveli a Mozilla böngészőjét, s a legújabb verziót szeretné

magával hurcolni, hogy bármikor használhassa egy Windowsos gépen telepítés nélkül (akár egy pendrájvról is), annak érdemes letölteni a PortableApps.com oldalon található hordozható verziót.

 

 
 

Aki pedig androidos mobilján szeretne Firefox 5-öt használni, annak jó hír, hogy immár a végleges változat tölthető le az androidos változatból is, az Android Marketből.

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor... Tovább a teljes cikkhez >>> techlinehu - Firefox 5 hordozható változat Windowsra és letölthető Androidos verzió

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: