Hírek - IKT hírek röviden

IOT.hu - IKT hírportál pedagógusoknak Éves szinten százmilliós nagyságrendű többletbevételt vár a Malév új, online utazástervező szolgáltatásától, amellyel kiválasztható és lefoglalható az utas által megadott összeg, vagy más paraméterek alapján elérhető út, akár egy évre előre is - ismertette Berényi János, a Malév igazgatóságának elnöke az új szolgáltatást bemutató sajtótájékoztatón. Limburger Lóránt, a Malév vezérigazgatója az innovatív ötletek fontosságát, valamint azt
hangsúlyozta, hogy mindent megtesznek a légitársaság helyzetének javításáért, ezért a következő hónapokban újabb fejlesztéseket jelentenek be. Az online utazástervező mintegy 20 millió forintba került és a legkonzervatívabb becslés szerint is egy hónap alatt megtérül. Az optimális célállomás, időpont és ár megtalálása után az utas a hétfőn indult új szolgáltatással azonnal meg is vásárolhatja repülőjegyét.


Az utazástervezőben a felhasználó elsőként az árat adhatja meg egy árszint skálán, amelyet a repülőjegyre szán, ezután kiválaszthatja a célállomási preferenciáit: választhat például történelmi látnivalókat, tengerpartot, gasztronómiát, vagy természetet. Az utazástervező ezt követően grafikonon és térképen mutatja be a lehetőségeket, tételesen felsorolva az ajánlatokat.
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor... Tovább a teljes cikkhez >>> SGhu - Online utazástervező szolgáltatást indított a Malév

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: