Számítógépek - Okostelefonok

IOT.hu - IKT hírportál pedagógusoknak A Skype bejelentette a Skype for Android 2.0-át, amivel a Skype videóhívási szolgáltatása a mobil operációs rendszeren is elérhető.
Az új verzió segítségével a felhasználók ingyen fogadhatnak és kezdeményezhetnek Skype-on hívásokat az Android telefonjaik és más, iPhone-on, Mac-en, Windows PC-n vagy akár TV-n kezelt Skype kapcsolataik között. A videóhívásra alkalmas Skype for Android wifi és 3G hálózatokon működik és ingyen letölthető az Android Marketen vagy a Skype.com/m oldalon, bármilyen telefon használatával.

"Határozott szándékunk a Skype videóhívási szolgáltatását annyi felületen elérhetővé tenni, amennyin csak lehetséges és örömünkre szolgál ennek a célnak megfelelni" - mondta Neil Stevens, a Skype alelnöke és a termék és marketingigazgatója. A cég közleménye szerint egy adott pillanatban több, mint 30 millió felhasználó futtatja a Skype-ot, és több, mint félmillióan kezdeményeznek egy időben videóhívást. A videóhívások mellett a felhasználók vezetékes és mobilszámokat is tárcsázhatnak, valamint rövid szöveges üzeneteket is küldhetnek a barátaiknak vagy családtagjaiknak.

Az androidos Skype alkalmazásba egy új főmenü került, amiben a felhasználók eligazodhatnak a kontaktjaik között, hozzáférhetnek a profiljukhoz hogy megváltoztathassák a személyes adataikat vagy ellenőrizzék az egyenlegüket. Egy új hangulatjelző doboz a Skype app menüben lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy megosszák, hogyan érzik magukat, mit láttak vagy éppen hogy mire készülnek. A termék bevezetésének első fázisában a következő telefonok támogatják a videóhívást: HTC Desire S, Sony Ericsson Xperia neo, Sony Ericsson Xperia pro és Google Nexus S.
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor... Tovább a teljes cikkhez >>> SG.hu - Skype videóhívás Androidon

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: