Hírek - IKT hírek röviden

IOT.hu - IKT hírportál pedagógusoknak Hibajavítások és fejlesztések is vannak az SP1-ben.

A korábbi és még nem kiadott hibajavítások mellett olyan újdonságok is szerepelnek az SP1-ben, mint az Office Web Applications (OWA), a Word, az Excel, a PowerPoint és a OneNote online verziója, mely fontos az említett Office 365 használatához. Fontos lépés, hogy az SP1 már tartalmazza a versenytárs, a Google böngészőjének, a Chrome-nak a támogatását is. Az Office 2007 második javítócsomagjához hasonlóan ez az SP is eltávolítható, ha a felhasználónak arra van szüksége.

A programcsomag bemutatása, tartalmának részletes leírása elolvasható a cég honlapján.

A felhasználók vagy közvetlenül tölthetik le a szükséges verziót (32 bit64 bit), vagy pedig a Microsoft Update használatával érhető el a frissítés.

A hét nagy eseménye a felhőcsomag, az Office 365 hivatalos bejelentése, de fontos az is, hogy a Microsoft egy másik fontos szoftvert is elérhetővé tett. A hagyományos irodai programcsomag 2010-es verziójához a korábban ígért június végi határidőt tartva, egy évvel a piacra dobás után megjelent az első javítócsomag, az SP1. A hibajavításokat és fejlesztéseket egyaránt tartalmazó pakk egyelőre manuálisan tölthető le, az automatikus telepítést szokás szerint csak körülbelül egy hónap múlva alkalmazza a Microsoft.
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor... Tovább a teljes cikkhez >>> index.hu - Letölthető a Microsoft Office 2010 első javítócsomagja

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: