Számítógépek - Okostelefonok

IOT.hu - IKT hírportál pedagógusoknak Ilyen az, amikor az egyik szolgáltató úgy dönt, hogy kegyetlenül lenyomja az egyik csúcskészülék árát.

Alig néhány napja történt meg az az eset, amikor is a T-Mobile egyetlen nap erejéig 50 százalékkal csökkentette a Samsung Galaxy S (I9000) árát, erre most egy másik nagy tudású okostelefon árát küldte padlóra a magenta színekben pompázó operátor.


Ez a smartphone pedig nem más, mint az ugyancsak a Samsung által fejlesztett, de Google Nexus S (I9020) néven forgalmazott készülék, melyért Domino csomagban most mindössze 64990 forintot kell fizetnünk. Ráadásul ebből az árból a webshopban lejön még 5 százalék, így a Nexus S pre-paid csomagban most akár már 61741 forint ellenében begyűjthető. Ha két éves hűséggel és előfizetéssel vásároljuk meg a telefont, akkor 49990 forinttal (webshopban 47491 forint) lesz vékonyabb a pénztárcánk. Összehasonlításképp, a Google Nexus S-hez nagyon hasonló Samsung Galaxy S pre-paid, illetve előfizetéses listaára jelenleg 94990, illetve 79990 forint.


A Telenornál nem kapható a Google Nexus S, a Vodafone-nál pedig VitaMaX csomagban nem kevesebb mint 126990 forintba kerül a készülék. A vörös szolgáltatótól 2 éves hűséggel 118990 forint ellenében vihető haza a vágy titkos, vagy nem annyira titkos tárgya. A kiskereskedelmi forgalomban a kártyafüggetlen Nexus S jelenleg legolcsóbban mintegy 80-90 ezer forintos áron kapható. Aki pedig esetleg nem tudta volna, a Nexus S az összes szolgáltatónál kártyafüggetlen formában kapható. Nem is rossz, ugye?

A közelmúltban részletes tesztet is készítettünk a Google aktuális okostelefonjáról, melyet vásárlás előtt érdemes lehet gyorsan átolvasni. A végére pedig csak annyit, hogy néhány hónapja az első Nexus S példányokért akár 200 ezer forintot is elkértek, a T-Mobile pedig márciusban még 123 ezer forintos pre-paid áron vette fel kínálatába a készüléket. Árzuhanás a javából - most már csak azt lenne jó tudni, hogy mekkora raktárkészlete van a T-nek...

 

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!
<p align=" align="center">***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor... Tovább a teljes cikkhez >>> technet.hu - Szuperolcsó lett a Google csúcsmobilja

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: