IKT műhely - WEB2.0

Nonstop, teljes képernyős Youtube-műsor - Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt www.iot.hu - interaktív tábla, feleltetőrendszerek, feleltető rendszerek, digitális tananyagok, digitális írástudás, online tananyagok, interaktív tananyag, e-tananyag, elektronikus tananyag, pedagógus képzés, IKT képzésNonstop, teljes képernyős Youtube-műsor

Egy igazán egyszerűen használható online szolgáltatással akár több napos, az érdeklődési körünknek megfelelő „vetítést” állíthatunk össze Youtube-videókból.

Aki gyakran néz Youtube videókat, annak mindenképpen megéri felkeresni az Infinitube weboldalát, ahol egy „bolondbiztos” online szolgáltatásnak köszönhetően olyan témában állíthat össze Youtube műsort magának, amilyenben csak akar.
A szolgáltatás használatához semmit sem kell letölteni, regisztrálni sem kell, egyszerűen csak át kell gondolni, milyen videókat szeretnénk nézni, és a már említett weboldalon be kell írni a megfelelő kulcsszavakat a „Search for videos” keresőmezőbe, majd a Go-ra kell kattintani.

Nonstop, teljes képernyős Youtube-műsor

Néhány pillanat csupán, s az Infinitube máris prezentálja a – kulcsszótól függően – hosszabb-rövidebb „lejátszólistát”. Ha ezután a Play gombra kattintunk, máris elindul a videók véletlenszerű lejátszása, azaz a Youtube-műsor.
Kedveljük Madonnát? Akkor elég beírni a Madonna kulcsszót, és hamarosan egy popkoncerten érezhetjük magunkat, ahol egymást követik a jobbnál jobb Madonna-számok.
Természetesen rendelkezésünkre állnak a hagyományos lejátszógombok, azaz ugorhatunk a következő, illetve az előző számra, visszaléphetünk, ismételhetünk, és persze teljes képernyőn is figyelhetjük a videókat.
A videoablak alján mindig látszik, hogy éppen mi van műsoron (ha ide kattintunk, máris az aktuális Youtube oldalon találjuk magunkat), s jobbra a program még azt is felajánlja, hogy FLV formátumban letölthetjük az éppen futó műsorszámot.
Az Infinitube oldalán megnézhetjük a napi, heti, havi topokat, és még azt is feltüntetik, milyen kulcsszavakra kerestek legutóbb.

A cikk teljes terjedelemben itt olvasható  techline.hu

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: