IKT műhely - Tippek-Trükkök - IKT

IOT.hu - IKT hírportál pedagógusoknak A Paragon Software otthonosan mozog a rendszerkarbantartó és rendszer-helyreállító alkalmazások körében. A Rescue Kit 11-ből immár ingyenes változatot is letölthetünk.

A programmal Linux alapú helyreállító lemezt készíthetünk, így ha a rendszerünk esetleg már nem lenne képes elindulni, a Recovery CD-ről (vagy DVD-ről) bootolva legalább a rendszerlemezen tárolt adatainkhoz van esélyünk hozzáférni és lementeni az újratelepítés előtt. Sőt, a Rescue Kittel létrehozott lemez abban is segíthet, hogy ismét elinduljon a régi rendszer, vagy visszanyerjük sérült, törölt anyagainkat a merevlemezről.

A Paragon Rescue Kit 11 Free Edition személyes használatra ingyen letölhető a készítők honlapjáról.
 
 

A Rescue Kit vírusirtásra nem alkalmas, így ha a rendszerünkbe valamilyen digitális kártevő fészkelte be magát, annak eltávolítására nem ez a megfelelő választás (ilyenekről viszont írtunk már korábban, s most a Kapcsolódó anyagok között megtalálható néhány ezzel kapcsolatos cikkünk).

 
 

Az ingyenes változatot bárki letöltheti innen, cserébe csak "lájkolni" kell a Paragon Facebook oldalát és kitölteni az ott található regisztrációs űrlapot (a aktiváló kulcsot a megadott e-mail címünkre küldik el).<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor... Tovább a teljes cikkhez >>> techline.hu - Ingyen letölthető rendszer-helyreállító a Paragontól

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: