Hírek - IKT hírek röviden

IOT.hu - IKT hírportál pedagógusoknak Ilyen is van? Természetesen! Egy jó üzletember rajta tartja kezét a konkurencia vénáján. Megtaláltuk Mark Zuckerberg Google+ profilját…
A Google+ lehet hogy óriási siker lesz, akár a Docs, vagy éppen a Gmail, de előfordulhat, hogy hatalmasat buknak vele (ilyet is tud a Google). Elnézve a cég közösségi-háló terén tett próbálkozásait, mint például a kétes emlékű Buzz, vagy a katasztrofális Wave, valamint számításba véve a jelenlegi Facebook egyeduralmat, ez utóbbira is van esély.

 Jósolgatni nem érdemes, várjuk ki a végét. Annyi biztos, hogy a most következő hónapok a Google+-ról fognak szólni, a CNet szavaival élve: „Google+, az élet most ott zajlik…”

A kijelentés annyira igaz, hogy úgy tűnik még Mark Zuckerberg is készített magának egy G+ profiloldalt. Lássuk!

 
 

A profilt a  Silicon Alley Insider „találta meg”, Marknak máris több mint harmincezer követője van, ezzel le is hagyta a Google alapítóját és főnökét, Larry Page-et, akinek G+ profiloldalán „csak” húszezer követője van.

 Mark mellesleg nem érti, miért lepődnek meg azon az emberek, hogy neki is van G+ profilja, ezt egy bejegyzésben ki is fejtette. Valóban: miért is ne lehetne a Facebook alapítójának Google+ profilja?

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor... Tovább a teljes cikkhez >>> techline.hu - Nézze meg a Facebook alapító Google oldalát

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: