IKT műhely - Tippek-Trükkök - IKT

IOT.hu - IKT hírportál pedagógusoknak Miközben a Registry és a felesleges fájlok eltakarítására legtöbben a Ccleanert választják, Windows-optimalizálás téren az ASC4 az egyik legnépszerűbb választás.
A helyzet az, hogy a két program nem véletlenül ilyen népszerű: egyszerűen használhatók, és amennyire lehet, hatékonyak is.

Az Advanced SystemCare aktuális, 4-es verziójának esetében amúgy is sokat tettek a fejlesztők azért, hogy szinte bárki tudja használni a programot. Pár kattintással kitakaríthatjuk, gyorsíthatjuk a rendszert, az integrált Toolbox csomag pedig olyan nyalánkságokat tartalmaz, mint a fájlmegsemmisítő, a vele szemben álló fájlvisszaállító, a StartUp menedzser, sőt, akár a GameBoostert is letölthetjük még hozzá.

 
 

Szóval elég összetett kis csomag, ráadásul ingyenes változatban is elérhető (ez valamivel kevesebbet tud, mint a fizetős, de otthonra bőven megteszi).
Akit bővebben érdekel az ASC4 tudása, korábbi cikkünkben olvashat róla, aki pedig azonnal letöltené, itt teheti meg.<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor... Tovább a teljes cikkhez >>> techline.hu - A hét Windows alkalmazása ASC4 - a hatékony Windows optimalizáló

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: