Hírek - IKT hírek röviden

IOT.hu - IKT hírportál pedagógusoknakEric Schmidt a Allen&Co konferencián adott interjúban elszólta magát, és elárulta mennyien csatlakoztak eddig a Google szociális hálózatához.
Bár valószínűleg nem akarta nyilvánosságra hozni a tényt, a Google vezér mégis elárulta: a zárt béta alatt kicsivel több, mint hárommillió felhasználó csatlakozott a Google köreihez.

Ez bizony nagyon kevés, még akkor is, ha figyelembe vesszük, hogy meghívásos, zárt bétáról van szó. A Facebook százmilliós számokkal rendelkezik, nem csoda tehát, hogy a Google az elért hárommillió felhasználóval szinte semmit nem ért el a szociális-hálózat piacon. Legalábbis a zárt bétával.

Most azonban talán fordul a kocka, megszűnik ugyanis az invitálós rendszer és immár bárki csatlakozhat a Google+ hálózatához. Ez persze nem azt jelenti, hogy a produktum végleges. Még mindig bétáról van szó, csak éppen a „tesztelők” számának drasztikus növekedését várják.

Nemsokára érdkezik az új Gmail felület is, természetesen ebben már a Google+ is integrálva lesz.<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor... Tovább a teljes cikkhez >>> techline.hu - Nem kell többé meghívó a Google Plus-hoz bárki tesztelhet

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: