IKT műhely - Tippek-Trükkök - IKT

IOT.hu - IKT hírportál pedagógusoknak Ha sokszor felmerült már bennünk, hogy letöltenénk egy-egy videót a népszerű videomegosztó oldalakról, az alábbi szolgáltatással ezt nagyon könnyen megtehetjük.
Néhány nappal ezelőtt írtunk már egy részletes tesztet a TubGet oldalról, amelynek segítségével videókat tölthetünk le a legnépszerűbb videomegosztó oldalakról és átkonvertálhatunk azokat mondjuk hordozható médialejátszónk, mobilunk számára is lejátszható formátumra. A korábbi cikk alatt a készítők már jelezték a kommentekben: készül a magyar változat is az oldalból, hogy azok is könnyen kiigazodjanak rajta, akik nem beszélnek angolul, vagy a többi, az oldal által támogatott nyelveken.
 
 

Nos, a mai naptól hivatalosan is elérhető a TubGet magyar verziója, így ha valakit eddig a nyelvtudás hiánya tartott vissza a használatától, immár eligazodik rajta. Egyébként egyre több hazai oldalról is le lehet már tölteni videókat a TubGet segítségével, s a lista folyamatosan bővül, sőt, egy plusz szerver segítségével igyekeznek gyorsabbá és megbízhatóbbá is tenni a szolgáltatást a készítők

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor... Tovább a teljes cikkhez >>> techline.hu - Magyarul is elérhető a TubGet videoletöltő oldal

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: