Hírek - IKT hírek röviden

IOT.hu - IKT hírportál pedagógusoknak Magyarul is használható mától a Gmail-fiókok kétlépcsős azonosítása, aminek köszönhetően még nagyobb biztonságban tudhatjuk személyes adatainkat, üzeneteinket.
A kétlépcsős azonosítás – hasonlóan az online bankolási rendszerekhez – egy általunk megadott és egy kapott adat hatékony kombinációja.

A Fiókbeállítások között kiválaszthatjuk és személyre szabhatjuk a kétlépcsős azonosítás használatát. Amint kiválasztottuk ezt az opciót, a fiókunkba történő bejelentkezéskor egy extra ablak jelenik meg, ahova beírhatjuk az SMS-ben kapott kódszámot, amelyet maximum 30 napig használhatunk.

Gmail-azonosítás

A kétlépcsős azonosítás

 

A kétlépcsős azonosításról alább látható egy angol nyelvű videó. ...<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor... Tovább a teljes cikkhez >>> techline.hu - Biztonságosabb lett a Gmail kétlépcsős azonosítás magyarul

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: