Hírek - IKT hírek röviden

IOT.hu - IKT hírportál pedagógusoknak A 7 db digitális táblát beüzemelték, a projekt lezárult az igazi munka azonban csak most kezdődik.

2011-ben egy sikeres a „Digitális eszközök beszerzése az IKT oktatás bevezetése a tolcsvai Általános Iskolában TIOP-1.1.1- 07/1- 2008-0065” jelű pályázatnak köszönhetően jelentős fejlesztés valósulhatott meg.

Az oktatás fejlesztése volt a célja annak a pályázati programnak, amelynek keretében laptopok és 7 darab úgynevezett digitális tábla érkezett a tolcsvai Általános Iskolába - mondta Szabó Zoltán.

A „Digitális eszközök beszerzése az IKT oktatás bevezetése a tolcsvai Általános Iskolában TIOP-1.1.1- 07/1- 2008-0065” jelű pályázat záró rendezvényét 2011. május 31-én tartották meg, melynek keretében bemutató angol órát is tartottak.

A fejlesztés során a szeptembertől induló tanévre már úgy rendelték a tankönyveket, hogy azokhoz digitális tananyag is párosuljon. A laptopok nyáron már a tanári karnál vannak, így a felkészülési időszakban összeállíthatják a jövő évi digitális tanóráikat. A pályázatnak köszönhetően a tolcsvai tanulók esélyegyenlősége is jelentősen javult – tette hozzá Szabó Zoltán.

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor... Tovább a teljes cikkhez >>> Digitális fejlesztés a tolcsvai általános iskolában tolcsvahu

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: