IKT műhely - Tippek-Trükkök - IKT

IOT.hu - IKT hírportál pedagógusoknakM is lehetne kellemesebb, mint amikor egy fájl másolása, ki- vagy becsomagolása közben a megszokott zöld csík helyett kedvenc macskánk szalad balról jobbra, s közben minden idők "legmegnyugtatóbb" muzsikája szól?

Örömmel jelentjük, hogy erről a linkről már letöltheti a Windows 7 állapotjelzőjének Nyan Cat változatát.


A Nyan Cat, amely egy amúgy jópofa kis animáció, egészen extrém zenei aláfestéssel, meglehetősen rövid idő alatt hódította meg a Youtube-ot. Akit hosszú távon nem idegesít halálra, annak van belőle 10 órás verzió is HD változatban, arról nem beszélve, hogy tele van a Youtube mindenféle klónokkal is.
 
 

Akinek még ez sem elég, annak örömmel jelentjük, hogy erről a linkről már letöltheti a Windows 7 állapotjelzőjének Nyan Cat változatát. Mert hát mi is lehetne kellemesebb, mint amikor egy fájl másolása, ki- vagy becsomagolása közben a megszokott zöld csík helyett kedvenc macskánk szalad balról jobbra, s közben minden idők "legmegnyugtatóbb" muzsikája szól?

 
 

Az aprócska program telepítés nélkül használható, mindössze ki kell csomagolnunk egy tetszőleges mappába, majd elindítani. A Tálcán látható ikonra kattintva mindenféle extra beállítást is elvégezhetünk, így például levehetjük a dal hangerejét, mert mi például első próbálkozáskor lefordultunk a székről ijedtünkben, hála a méretes hangszórókra kötött gépnek... Ugyanitt azt is beállíthatjuk, hogy mely programok használatakor akarjuk tiltani a macskafuttatást, illetve azt is, hogy zenehallgatás közben lehetőleg ne induljon el párhuzamosan az űrmuzsika is.

A gyors másolásoknál egyébként nem különösebben látványos a dolog, de ha pár perces másolásba vagy tömörítésbe kezdünk, tulajdonképpen szórakoztatóbb ezt nézni, mint a hagyományos állapotjelző-csíkot.



<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor



... Tovább a teljes cikkhez >>> techline.hu - Döbbenet Nyan Cat állapotjelző Windowsra

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: