IKT műhely - Tippek-Trükkök - IKT

IOT.hu - IKT hírportál pedagógusoknak A Windows 7-hez számtalan remek témát ajánlottunk már, ám ezúttal egy teljes téma-menedzser alkalmazással szolgálunk azoknak, akik kényelmesen szeretnének új összeállításokat beszerezni.

Minthogy a lényeg az egyszerűségen van, a Windows 7 Theme Manager nem tartozik a bonyolult felépítésű alkalmazások közé. 

Első indításkor kicsit többet kell várnunk, mivel a program letölti egy online adatbázisból a rendelkezésre álló témafájlok listáját. Ha ez megvan, a program felületén kategóriákra osztva - filmek, sorozatok, állatok, hírességek stb. - válogathatunk a témák között, nézőképek alapján.

Első indításnál kicsit többet kell várnunk

 

Amelyik téma megtetszik, azt egy kattintással letölthetjük és telepíthetjük. Bár minden, amit letöltünk bekerül a Windows 7 saját témamenedzserébe is, a későbbiekben a program segítségével is eltávolíthatjuk a megunt összeállításokat az Installed Themes fülre kattintva.
A Windows Theme Manager ingyenesen használható, cserébe mindössze egy reklámcsíkot kell elviselnünk a program felületén.

Csak egy kattintás a letöltés

 

Aki esetleg nem találja meg a számítását a programban, annak tudjuk ajánlani a Microsoft saját Windows 7-es témagyűjteményét, amelynek használatához nincs szükség telepítésre, csak egy böngészőre, s szintén egy-két kattintással beszerezhetjük az ízlésünknek megfelelő témákat.

A Windows 7 saját gyűjteményébe kerülnek be a letöltések

 

Aki pedig beérné a háttérképek cseréjével, de azokból viszont nagyobb választékra vágyik, annak tudjuk ajánlani korábbi írásainkat, amelyeket itt a cikk alatt, a Kapcsolódó anyagok részben gyűjtöttünk csokorba.<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor... Tovább a teljes cikkhez >>> techline.hu - Windows 7 témák kényelmes beszerzése egy kattintással

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: