IKT műhely - IKT az osztályomban

IOT.hu - IKT hírportál pedagógusoknakA Beat Lab ingyenes zene készítő program egyszerű kattintgatásokkal is elő tudja állítani számunkra a kívánt dallamot, az Incredibox pedig egy nagyon jópofa, vicces zenekészítő program, amit a gyerekek imádni fognak.
A Beat Lab alaphelyzetben 12 félét hangsor ad fel, egyébként ezernyi hangot, zenei stílus és effektet kínál, amit saját szájízünk szerint tudunk keverni, manipulálni, mindaddig amíg a fejünkben csengő dallam meg nem születik. A hanglaborba saját hanganyagot is feltölthetünk. már kész anyagokat remixelhetünk, az elkészült alkotásokat megoszthatjuk és le is tölthetjük mp3 fájlként. Kezdőknek roppant élvezetes, mert hamar sikerélményt ad.

Incredibox Ez egy nagyon jópofa, vicces zenekészítő program, ahol egyszerű fogd és húzd módszerrel adhatjuk dallamunkhoz a különböző effekteket, hangszereket, vokális elemeket. Interaktív táblán a gyerekeket biztos el lehet szórakoztatni vele (akár jutalomként is készíthetnek egy kis háttérzenét!).  Ki kell próbálni!mal (solmire) mp3 formátumra alakíthatjuk.
 
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábortanárblogok.hu - Válogatás a világ IKT blogjaiból<<< Az ötleteket innen vettük!
Olvasson Ön is eredeti nyelven IKT ötleteket!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: