Hírek - IKT hírek röviden

IOT.hu - IKT hírportál pedagógusoknakA Google új közösségi site-ján napról napra növekszik a felhasználók száma, szinte lehetetlen követni a változásokat. Azért megpróbálunk egy gyorsfényképpel szolgálni a július közepi állapotokról.
A findpeopleonplus oldal közel egymillió Google Plus felhasználó adataiból tett közzé egy gyors statisztikát. Lássuk a legfontosabb tényeket!


Úgy tűnik, a Google Plus inkább a férfiak fantáziáját birizgálta meg, legalábbis erre utal, hogy a regisztráltak háromnegyede az erősebbik nem képviselőiből kerül ki. Foglalkozásukat tekintve legnagyobb számban mérnökök, fejlesztők, és dizájnerek találhatók a Pluson, de még a programozók és a fotósok is viszonylag nagy számban képviseltetnek.

Nem meglepő a top városok listája sem: San Francisco, New York, Los Angeles állnak az élen (azaz innen regisztráltak a legtöbben), az országok között pedig az USA áll az élen, India követi, és – kissé meglepő módon – Sri Lanka állhat a képzeletbeli dobogó harmadik fokára.

google Plus

A Google Plus használók világtérképe

 

Az európai országok közül kettő került be a „top 10-be”, Belgium és az Egyesült Királyság.<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor... Tovább a teljes cikkhez >>> techline.hu - Kik és honnan használják a Google Plust

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: