Hírek - IKT hírek röviden

IOT.hu - IKT hírportál pedagógusoknaknf-s-ac-o- Vitathatatlan, hogy az online ruha vásárlás kényelmes, azonban gyakran gondot jelent a próba hiánya. Egy virtuális próbafülke ezen is segít.
Aki vásárolt már ruhát (és melyikünk ne tette volna), az jól tudja, hiába van rajta a méret, az bizony legfeljebb tájékoztató jellegű. Az egyik ruhából jó az S méret, a másik nadrágból L-es kell, holott az alakunk 2 perc alatt azért nem változik annyit.

Éppen ezt a gondot próbálja orvosolni a fits.me nevű weboldal virtuális próbafülkéjének virtuális manökenje. Elég beállítani a (hölgy)vásárló meghatározott méreteit, s a manöken alakja máris felveszi a vásárlóét. Ezután nemcsak a megfelelő méretet lehet kiválasztani az online kínálatból, hanem még az is megtekinthető, hogyan fog mutatni az új öltözék az adott alakon. Végre nem holmi elképzelt, megszépített kép dönt a vásárlásról, hanem maga a valóság: igen, így fogsz kinézni, ha megveszed ezt a blúzt vagy azt a ruhát.

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor... Tovább a teljes cikkhez >>> techline.hu - Virtuális próbafülke így nem téved az online vásárlásnál

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: