IKT műhely - Tippek-Trükkök - IKT

IOT.hu - IKT hírportál pedagógusoknak Egyszerűen használható, van magyar menüje és szinte minden formátumot képes konvertálni, akár csoportosan is. A neve pedig…

Nos, a neve FormatFactory, s kifejezetten hatékony eszköz azok kezében, akik gyorsan szeretnének átkonvertálni médiafájlokat (zene, videó, képek) egyik formátumból a másikba. Sőt, van benne DVD- és audio CD  rippelési lehetőség is.

Felületén kategóriákra osztva találjuk a különféle formátumokat,  s akár csoportos átalakításra is van lehetőség. A konvertálás minden jellemzőjét beállíthatjuk, így a végeredmény pontosan az elvárásainknak megfelelő lehet.  A program 56 nyelven használható, s természetesen magyar menü is van.


<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor... Tovább a teljes cikkhez >>> techline.hu - A hét Windows alkalmazása konvertáljunk videót zenét fotót ingyen

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: