Hírek - IKT hírek röviden

IOT.hu - IKT hírportál pedagógusoknakA PittPatt (Pittsburgh Pattern Recognition) bölcsője a Carnegie Mellon egyetem, itt kezdett el néhány szakember arcfelismerésre alkalmas szoftverek fejlesztésével foglalkozni, majd 2004-ben megalapították a PittPatt nevű céget. Ezt tette most képzeletbeli bevásárlókosarába a Google, és
a keresőóriás most azt tervezi, hogy az az eképp megszerzett arcfelismerő technológiát – persze az adatvédelmi előírások messzemenő figyelembe vételével – felhasználja majd a Youtube, a Google+, az Images és még jó pár egyéb terméke javítására.
PittPatt

„Úgy véljük, a PittPatt technológiáját sokféleképpen fogják hasznosítani felhasználóink, és nagyon örülünk annak, hogy együtt dolgozhatunk a cég szakembereivel” – nyilatkozta a felvásárlást követően a Google illetékese.

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor... Tovább a teljes cikkhez >>> techline.hu - Arcfelismerési technológiát vásárolt a Google

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: