Számítógépek - Okostelefonok

IOT.hu - IKT hírportál pedagógusoknak Pink, sárgás és fekete színekben lesz kapható a Fujitsu Toshiba IS12T, Japán első Windows Phone készüléke, és a helyi Microsoft elnök szerint a világ első Windows Phone 7 Mango verziójával piacra kerülő telefonja.

Vízhatlan, és leginkább a Nokia telefonok formavilágát idézi a Fujitsu Toshiba legújabb, immáron Mango-ízesítésű Windows Phone telefonja.


Az IPX5 szabvány szerint vízhatlan készülék 3,7”-os WVGA kijelzővel és a Qualcomm MSM8655-ös processzorával érkezik. Utóbbit az Incredible 2-ben és a Thunderboltban láthattuk 1Ghz-en futni. A szeptemberben boltokba kerülő készülék ezeken kívül a szokásos (Bluetooth 2.1 EDR, 802.11b/g/n WiFi) kapcsolatokat képes kezelni. A gép egyik újítása, hogy 32 gigabájtnyi belső tárhellyel rendelkezik.


A készülék hátlapján pedig olyan kamerát rakott a gyártó, amelyet eleddig maximum kompakt digitális fényképezőgépekben találhattuk: ez ugyanis egy vakus 13,2 megapixeles darab. Ennek minőségéről természetesen kipróbálásáig nem tudunk nyilatkozni, de a képek alapján nem spórolták ki belőle az „anyagot”.

 

 

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

 

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

 

... Tovább a teljes cikkhez >>> technet.hu - Itt a világ első Windows Mango telefonja óriási kamerával

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: