IKT műhely - Tippek-Trükkök - IKT

IOT.hu - IKT hírportál pedagógusoknakKategóriák szerinti ikon-rendezés egy kattintással, titkosítás, fájldarabolás, csoportos átnevezés, képszerkesztés… És ez még nem minden, amit egy kattintással érhetünk el a Windowsban, a FilerFrog program telepítése után!
A FilerFroggal egyetlen kattintással kategóriák szerint rendezhetjük el ikonjainkat az Asztalon. Az elrendezésekhez saját háttérképet használ, amelyen jelöli is a csoportokat, de ezt természetesen lecserélhetjük utána nekünk tetszőre, az ikonok attól még szép, rendezett sorokban maradnak.
 
 

Az Asztal egy kattintásos berendezése mellett azért a fájlokhoz és a mappákhoz is találunk egy halom hasznos funkciót. Titkosíthatunk és visszafejthetünk, van lehetőség csoportos átnevezésre, sőt automatikus sorszámozásra is, a képeket egy kattintással átméretezhetjük, listákat készíthetünk a mappák tartalmáról txt és html formátumba, fájlokat darabolhatunk vagy illeszthetünk össze, de még szöveges vagy képes vízjellel is elláthatunk képfájlokat.
A program aktuális verziója innen tölthető le >>><<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor... Tovább a teljes cikkhez >>> techline.hu - A hét Windows alkalmazása sok hasznos extra funkció egy kattintással

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: