Hírek - IKT hírek röviden

IOT.hu - IKT hírportál pedagógusoknak 40 évvel ezelőtt kelt útra az első elektronikus levél, és ma már közösségi oldalak tucatjai kínálják a kapcsolattartás legkülönfélébb lehetőségeit. Hosszú és izgalmas volt az út idáig, s ezt az alábbi infografika is szemlélteti.
Amióta csak létezik az internet, valamilyen módon összekötötte a felhasználókat, hiszen éppen ez a lényege. Kezdetben (1971-től) volt az e-mail, követte a BBS és még sok-sok állomás, mire elértünk a jelenlegi csúcsra, a közösségi oldalak világához.

Az onlineschools oldal infografikája látványosan foglalja össze a kapcsolattartás történetét. Az angol nyelvű infografikában még nem szerepel a Google+, de néhány hónap múlva már minden bizonnyal megkerülhetetlen lesz.

The History of Social Networking

Via: www.OnlineSchools.org
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor... Tovább a teljes cikkhez >>> techline.hu - Az első e-mailtől a közösségi oldalakig infografikával

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: