Számítógépek - Okostelefonok

IOT.hu - IKT hírportál pedagógusoknak A Mango (avagy WP 7.5) több száz újítást tartalmaz, ezek közül a legfontosabbakat a blogbejegyzésben is újra felsorolják: Internet Explorer 9, app multitaszk, Conversation View az emailok számára, hogy kényelmesebben vehessünk részt hosszabb diskurzusokban, illetve a Threads, amely egyesíti az SMS-eket, azonnali üzeneteket, valamint a Facebook chat szolgáltatást.

Az első ilyen okostelefon bemutatásával egy időben a Microsoft elérhetővé tette a gyártók számára operációs rendszerének új verzióját. A Samsung Galaxy S II eközben már 5 milliónál jár, gyorsaságával rekordot döntött.

A hivatalos blogban olvashatunk a Mango kódnevű verzió RTM változatának elkészültéről, amely egyelőre azt jelenti, hogy a gyártó partnercégek kézhez kapják a szoftvert, így megindulhat a felkészülés az őszi, illetve év végi megjelenésekre. Az első ilyen készüléket Japánban már bemutatták, ám a hivatalos rajtra szeptemberig várni kell.

A Mango (avagy WP 7.5) több száz újítást tartalmaz, ezek közül a legfontosabbakat a blogbejegyzésben is újra felsorolják: Internet Explorer 9, app multitaszk, Conversation View az emailok számára, hogy kényelmesebben vehessünk részt hosszabb diskurzusokban, illetve a Threads, amely egyesíti az SMS-eket, azonnali üzeneteket, valamint a Facebook chat szolgáltatást. Jól látható, hogy a Microsoft a kommunikáció könnyítését, egyszerűsítését szerette volna elérni, ez a jelek szerint sikerült is, emellett pedig több új okostelefon végre elülső kamerát is kap majd, amit eddig nem láthattunk ezen a vonalon.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Toshiba - Fujitsu IS12T - klikk a képekre a nagyobb változathoz
Csak érdekességként említjük meg, hogy a Fujitsu által Japánban most bemutatott IS12T okostelefon egy 13,2 megapixeles hátoldali kamerával érkezik, ezt WiFi, Bluetooth 2.1, 32 GB-os belső tároló, 1 GHz-es Qualcomm processzor, 3,7 hüvelykes érintőképernyő, microSD, valamint GPS egészíti ki, vízálló burkolattal, a nagyobb védelem jegyében. A megjelenés szeptemberben esedékes, a telefon várhatóan kizárólag a szigetországban lesz kapható.


A Samsung Galaxy II S ezalatt még elődjénél is gyorsabban terjed, immár az 5 milliós példányszámnál jár, amihez mindössze 85 napra volt szüksége, míg az első változatnak ez 125 nap alatt sikerült. A következő, 10 milliós mérföldkövet is gyorsabban érheti el a készülék, elsősorban a várhatóan szintén erős amerikai forgalomra támaszkodva.

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor... Tovább a teljes cikkhez >>> SG.hu - Elkészült a Windows Phone 7 Mango

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: