Hírek - IKT hírek röviden

IOT.hu - IKT hírportál pedagógusoknak Elkészült és a közoktatásban többszörösen is kipróbálásra került a tanárképzésben már több mint három éve használatban lévő Edu 2.0-ás mentorálásra is alkalmas tanulási közösségi portál magyar adaptált változata, amelyet szintúgy a közoktatás figyelmébe ajánlunk.

Az oldalon a tanárok egyszerűen hozhatnak létre tanköröket, a tanulók pedig könnyedén beiratkozhatnak ezekbe. Az adminisztrátorok a rendszer működését teljes egészében ellenőrizhetik és irányíthatják. Mindezek eredményeképp a tanítás és tanulás még hatékonyabbá és élvezetesebbé válik.

A tanárok az oldalt online foglalkozások létrehozására használhatják, amelyeket képekkel, videókkal és hangfájlokkal egészíthetnek ki. A tanulói feladatokat szintén online oszthatják ki, követhetik nyomon és értékelhetik. A rendszer részei a legújabb közösségi eszközök is, mint például a blogok, wikioldalak, fórumok, csevegőszobák, hírforrások és vitafórumok. A tanárok a tanulók szüleivel is megoszthatják a tanulók eredményeit, hogy ők is képben legyenek gyermekük előmenetelével.

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor... Tovább a teljes cikkhez >>> Tanulási közösségi portál elteikedu20org

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: