Közösség - Események

Meghívó - IV. Országos Interaktív tábla Konferencia és Módszertani Börze - Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt www.iot.hu - interaktív tábla, feleltetőrendszerek, feleltető rendszerek, digitális tananyagok, digitális írástudás, online tananyagok, interaktív tananyag, e-tananyag, elektronikus tananyag, pedagógus képzés, IKT képzés

Meghívó - IV. Országos Interaktív tábla Konferencia és Módszertani Börze

Az idén ősszel, hosszabb névvel és egy nappal hosszabb ideig várja az érdeklődőket a Műszaki Kiadó immár hagyománnyá vált szakmai rendezvénye.

A megújult névre és kétnaposra növekedett konferenciára a téma iránt rendkívül nagyra nőtt igény és az ehhez alkalmazkodó változtatások miatt van szükség…

A szeptember 25-26-án, a Kempelen Farkas Hallgatói Információs központban megrendezésre kerülő IV. Konferencián kifejezőbb címre váltottunk, ezzel lazítva nyakunkon az interaktív táblák súlyos béklyóját, amivel szeretnénk a korábbinál is erősebben kiemelni: a rendezvény nem csupán a táblákról szól, és nem „csak” egy konferencia. – mondta el Orgován Katalin a konferenciát szervező Műszaki Kiadó igazgatója.

Eszköz és módszer – testvérek kéz a kézben

Meghívó - IV. Országos Interaktív tábla Konferencia és Módszertani BörzeA középpontban az eszközzel szoros összefonódásban ott a módszer is, és szándékaink szerint ezt meg is mutatjuk. – folytatja az igazgatónő, és hozzáteszi, hogy az idén a lehető legszélesebb közönség előtt kívánják szélesre tárni a szakmai csúcstalálkozó kapuit.

Nyitónap regisztráció nélkül

Céljukat a program idejének meghosszabbításával szeretnék elérni, így az alkotóműhelyek szombaton kerülnek megrendezésre, de a pénteki megnyitón és szakmai délutánon regisztráció nélkül, szabad belépéssel minden érdeklődőt várnak!

Gyakorlat teszi a mestert

A kétnapos találkozó alatt zajló gyakorlati műhelymunka több lehetőséget ad olyan ismeretek elsajátítására, amelyet a pedagógusok akár azonnal is alkalmazhatnak mindennapi munkájuk során.

A várható témák között szerepel tananyagkészítés (évfolyamok és tantárgy szerinti bontásban), flash programozás, szavazóegységek, illetve a tantermi menedzsment rendszerek és nyelvi labor használata.

Kiállítók színe-java

A konferencia természetesen kiváló lehetőséget teremt arra is, hogy az érdeklődők egy fedél alatt tekinthessék meg a digitális taneszközöket gyártó és/vagy forgalmazó cégek kínálatát.

Pályázati nyerteseket hirdetnek

A Konferencia záró akkordjaként pedig, - immár ezt is hagyományosan – a Műszaki Kiadó bemutatja „Hogyan használom az interaktív táblát a kompetenciafejlesztésben” című pályázatának győztes pályaműveit és kihirdeti a pályázat nyerteseit.

 Műszaki Kiadó - Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt www.iot.hu - interaktív tábla, feleltetőrendszerek, feleltető rendszerek, digitális tananyagok, digitális írástudás, online tananyagok, interaktív tananyag, e-tananyag, elektronikus tananyag, pedagógus képzés, IKT képzés
További információ és jelentkezés itt etanarikar.hu

Heti Hírfutár IOT.huA Heti Hírfutár olvasói között
10 db tiszteletjegyet sorsolunk ki
Csatlakozzoni most!i

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: