IKT műhely - Tippek-Trükkök - IKT

IOT.hu - IKT hírportál pedagógusoknak A ZScreen képernyőkép készítő program segítségével kényelmesen készíthetünk képernyőképeket a teljes Windows Asztalról, kiválasztott ablakokról, régiókról, vagy éppen teljesen szabálytalan alakzatban körbevágott képernyőrészletekről.

Ezt persze szinte bármelyik ingyenes alkalmazás tudja, de itt már ezeknél az alap dolgoknál is teljes mértékig testre szabhatjuk a beállításokat. A ZScreen képernyő készítő program a különféle képek elkészítésén túl több hasznos extra lehetőséggel is szolgál.

 
 

A ZScreen fő érdekessége azonban, hogy az elkészült képeket nem csak vágólapra vagy fájlba menthetjük azonnal, hanem automatikusan felölthetjük FTP szerverre, különféle képmegosztókra (Flickr, TinyPic, yFrog stb.), megoszthatjuk a Twitteren, vagy akár a Rapidshare-en is.
Van lehetőségünk késleltetett fotózásra is, ahol a várakozási időt természetesen mi adhatjuk meg.
Letöltés >>>

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor... Tovább a teljes cikkhez >>> techline.hu - A hét Windows alkalmazása ZScreen - sokoldalú ingyenes képlopó

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: