Hírek - IKT hírek röviden

IOT.hu - IKT hírportál pedagógusoknak A fő kérdés az volt, hogy ki (pontosabban mi) a nagy játékos, ki áll minden középpontjában, ki körül forog a világ. Különös módon vizualizálta a közösségi oldalakat az egyik kreatív ügynökség.
A jess3 adatok megjelenítésével foglalkozik, és egyik nagy érdeklődést kiváltó vizualizációjukat, a The Geosocial Universe nevűt frissítették a legújabb adatoknak megfelelően.


Ahogy az ábráról is kiderül, 5,3 milliárdos népességével a mobileszközök világa jelenti a központot, körülötte keringenek kisebb-nagyobb bolygókként a Facebook, a Twitter, a Hotmail, a Yahoo, a Gmail stb.

Közösségi univerzum
 
 

Az érdekes grafikán a szó szoros értelmében képet kaphatunk arról, hogyan is áll a közösségi oldalak helyzete 2011 derekán, melyiküket mennyire kedvelik és használják a felhasználók, illetve az ábrából az is kivehető, hogy mennyien keresik fel mobileszközről a szóban forgó site-ot.

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor... Tovább a teljes cikkhez >>> techline.hu - Közösségi univerzum ahogyan még nem látta

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: