Tananyag - Szakközépiskola

Élelmiszerismeret I-II. multimédiás elemekkel - Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt www.iot.hu - interaktív tábla, feleltetőrendszerek, feleltető rendszerek, digitális tananyagok, digitális írástudás, online tananyagok, interaktív tananyag, e-tananyag, elektronikus tananyag, pedagógus képzés, IKT képzésÉlelmiszerismeret I-II. multimédiás elemekkel

E-tananyagok szakmai tankönyvekhez; Vendéglátás-idegenforgalom; Szakmai tananyagok

Interaktív tananyag az MK-6032-X és MK-6033-8 azonossági számú, Élelmiszerismeret I. és II. című könyvekhez

A CD-n fotógyűjtemény, szakszavak értelmező szótára és hét interaktív animáció található.

Ízelítő animáció a Cd-ről: Fehér- és vörösbor készítése
 
Szerzők:  Dr. Sahin-Tóth Gyula, Fekete Károly, Suhajda Jánosné
 
 Műszaki Kiadó - Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt www.iot.hu - interaktív tábla, feleltetőrendszerek, feleltető rendszerek, digitális tananyagok, digitális írástudás, online tananyagok, interaktív tananyag, e-tananyag, elektronikus tananyag, pedagógus képzés, IKT képzés
 A cikk teljes terjedelemben itt olvasható muszakikiado.hu
 

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: