Hírek - IKT hírek röviden

IOT.hu - IKT hírportál pedagógusoknak Meghosszabbították azt a korábbi megállapodást, amit a Novell és a Microsoft 2006-ban kötött, a Linux és a Windows rendszerek együttműködésének és támogatásának céljával.
A 2016. január 1-ig, további négy évre szóló partnerkapcsolat keretében a Microsoft elkötelezte magát, hogy 100 millió dollárt fektet új SUSE Linux Enterprise tanúsítványokba olyan ügyfelek számára, akik Linux támogatást vesznek igénybe.


Heterogén környezet – Növekvő igények

Ahogy az informatikai rendszerek egyre nagyobb mértékben válnak széles körben elérhető, felhőalapú és automatizált termékekké, úgy nő az igény a különböző szállítóktól származó háttér-technológiák együttműködése iránt. Ez az oka annak, hogy a Microsoft és a SUSE közötti, együttműködésen alapuló kapcsolatra manapság iparági modellként tekintenek.

 
 

„Örömmel tölt el bennünket a Microsoft és a SUSE hosszú távra visszatekintő partnerkapcsolatának meghosszabbítása. Ezt az együttműködést az tette igazán sikeressé, hogy kölcsönösen elköteleztük magunkat amellett, hogy segítsük a szervezeteket a vegyes Linux és Windows Server környezetek legjobb kihasználásában” – mondta Szittya Tamás, a Novell Magyarország ügyvezető igazgatója.

A két vállalat az együttműködésnek köszönhetően 725 ügyfelet szolgált ki, az iparágak széles körében. A Microsoft és a SUSE kedvező lehetőségeket kínált azon partnereinek, akik kiaknázták a két vállalat együttműködéséből fakadó előnyöket. A Dell Inc. például ügyfélként, és a két vállalat közös megoldásainak viszonteladójaként is profitált.

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor... Tovább a teljes cikkhez >>> techline.hu - Megújult a Microsoft és a SuSE együttműködése

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: