Hírek - IKT hírek röviden

IOT.hu - IKT hírportál pedagógusoknak Aki a számítástechnika történetét szeretné leírni, nem teheti meg, hogy beszámolója gerincét ne a két nagy, a Microsoft és az Apple képezze.

A két cégóriás története valójában a számítástechnika történetének is felfogható, kezdve a DOS operációs rendszertől a Windowsokon át az OSX Lionig, hogy a hardverekről most ne is beszéljünk.

Aki a számítástechnika történetét szeretné leírni, nem teheti meg, hogy beszámolója gerincét ne a két nagy, a Microsoft és az Apple képezze.

A Manolution újságírója, Sean Lind egy különleges infografikát  tett közzé weboldalán. Az ábra a Microsoft és az Apple közötti rivalizálást mutatja, ami végigkíséri az informatika történetét.

Az ábrán a két cég valamennyi fontos terméke látható, éppen úgy, mint a cégeket érintő fontosabb változások és a mindenkori részvényárak is.

Az infografika értelmezéséhez némi angoltudásra ugyan szükség van, bár az évszámok és az ábrák sokszor magukért beszélnek.

A számítástechnika története avagy Microsoft kontra Apple infografikával elmesélve

Image By Manolution – The Blog for Men

 

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor



... Tovább a teljes cikkhez >>> techline.hu - Microsoft vs Apple a teljes történet képekben

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: