Számítógépek - Okostelefonok

IOT.hu - IKT hírportál pedagógusoknak Az iPhone rengeteg dologra jó: vezérelhetünk vele játékhelikoptert, telepakolhatjuk alkalmazásokkal és játékokkal, hallgathatunk rajta zenét, de használhatjuk akár vízmértéknek is.
Ja igen: lehet vele telefonálni is, de ebben semmi izgi nincs. Amikor azt hisszük, hogy már minden létező mókás és komoly dolgot kitaláltak erre a készülékre, akkor mindig megjelenik egy újabb őrület. Most éppen a VR, azaz a Virtual Reality (virtuális valóság) van soron. Ehhez nincs szükség másra, mint egy ötven dollárba kerülő, speciális VR-szemüvegre. Tekintve, hogy ezek a VR-eszközök pár éve még rengeteg pénzbe kerültek, az ötven dollár nem is olyan sok…
 
 

A speciális szemüveg ezen a címen vásárolható meg. Segítségével teljesen más élményben lesz részünk például egy „háromdés” mozielőzetes, vagy 3D-t támogató játék használata során. Egy hátránya persze van: talán egy kicsit bután fogunk festeni, kezünkben a telefonnal, és fejünkön a szemüveggel. De egy igazi kockát ilyen apróságokkal nem lehet elriasztani, igaz?

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor... Tovább a teljes cikkhez >>> techline.hu - Virtuális valóság az iPhone-on

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: