IKT műhely - Tippek-Trükkök - IKT

IOT.hu - IKT hírportál pedagógusoknak Ingyen Windows Phone 7-es mobilt, fejlesztői eszközöket és átképzést is ajánl a Microsoft a hivatalos WebOS fejlesztőknek, miután a HP eltemette a WebOS-t.
Miután a HP gyakorlatilag eltemette a WebOS-t, a Microsoftnál érdekes ötlettel álltak elő. Brandon Watson (a Windows Phone 7 fejlesztések egyik vezetője) a Twitteren felajánlotta, hogy ingyenes Windows Phone 7 eszközökkel, átképzéssel és persze fejlesztői eszközökkel is támogatnák a hivtalos WebOS fejlesztőket.
 
 

Azt egyelőre nem tudni, hogy az ajánlattal hány volt WebOS fejlesztőnek lesz módja élni, mindenesetre szép gesztus lenne mindez a Microsoft részéről, és minden bizonnyal számukra is megtérülő befektetés, ha valóban profi programozói csapatokat sikerül így átcsábítani a Windows Phone 7 fejlesztésekhez.

 
 
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor... Tovább a teljes cikkhez >>> techline.hu - Ingyen segítség a volt WebOS programozóknak a Microsofttól

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: