Hírek - IKT hírek röviden

IOT.hu - IKT hírportál pedagógusoknak Az eTwinning munkaterv főbb elemeit és az új, Diákoklevelet mutatja be tanévköszöntő cikkében az e-Twinning projekt szervező csapata.

Új arcok, új projektek, új lehetőségek. Önök milyen e-Twinning tevékenységeket terveznek az új tanévre?

Reméljük, mindannyiuk számára pihentetően telt a nyári szünet, és most frissen és felkészülten várják a 2011/2012-es tanév kezdetét, mert az eTwinning várja Önöket! Az eTwinning csapata a nyár folyamán szorgalmas munkával ambíciózus munkatervet dolgozott ki az új tanévre. A tanórák tervezése közben tekintsék meg, hogyan integrálhatják az eTwinninget a tantermi munkába és a személyes szakmai fejlődésüket célzó tevékenységeikbe.

Melyek a munkaterv legfőbb elemei?

  • eTwinning Hetek 2011: Egész október folyamán az eTwinning közösségen belüli mentori kapcsolatok támogatását célzó változatos tevékenységekkel várjuk az eTwinning program résztvevőit. Csatlakozzanak Önök is, ha szeretnék igazán lendületesen kezdeni a tanévet!
  • Európai Minősített eTwinning Projekt címek: Október elején kerül kihirdetésre, mely projektek nyerték el idén az Európai Minősített eTwinning Projekt címet.
  • eTwinning Díjak 2011: Az eTwinning program résztvevői október folyamán nevezhetik be a 2010/2011-es tanévben lebonyolított projektjeiket a páneurópai versenyre. Ne feledjék: a versenyre csak olyan projektekkel lehet benevezni, melyek már elnyerték az Európai Minősített eTwinning Projekt címet. Bővebb információk
  • Oktatási Események: Ősszel új Oktatási Események kerülnek megrendezésre! Tekintsék meg a naptárt, és regisztráljanak a személyes eTwinning munkafelületen keresztül!

ÚJ! Diák oklevél!
Mivel szeretnénk a diákokat is megjutalmazni elkötelezettségükért és az eTwinning projektjük során elvégzett munkájukért, kifejezetten a diákok számára is létrehoztunk egy oklevelet, mely tanúsítja a Nemzeti Minősített eTwinning projekt cím elnyerését. Amennyiben egy projekt elnyeri a címet, a személyes eTwinning munkafelület „Projektek” oldalán megjelenik egy ikon, amelyre kattintva letölthető a diák oklevél. A projekt címét tartalmazó oklevélre annak kinyomtatása után a tanárok beírhatják diákjaik nevét a megfelelő helyre.

Végül, feltétlenül járjanak utána, milyen tevékenységeket tervez saját országuk Nemzeti Szolgáltatópontja az idei tanévre. Bizonyára számos olyan tevékenységet dolgoztak ki az Önök számára, amelyek segíthetnek elkezdeni az iskolai munkát!
 
A legjobbakat kívánjuk a 2011/2012-es tanévre!

 

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor... Tovább a teljes cikkhez >>> Üdvözlünk minden eTwinnert újra az iskolában etwinning.net

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: