Közösség - Intézmények

IOT.hu - IKT hírportál pedagógusoknak A Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program (TIOP-1.1.1-07/1) pályázata támogatásával a Zalaszentbalázs és Környéke Közoktatási Iskolatársulás informatikai eszközökkel gazdagodott. A pedagógusok a korszerű eszközökkel 2011. augusztus 19. ismerkedtek meg, képzés keretében.

Az ismerkedés az eszközök alapvető használatától kiterjedt a tantárgyakhoz kapcsolódó bemutató anyagok elkészítéséig. Az ismeretek elsajátításával az interaktív táblák használatának egyre több lehetősége tárult  fel. Az internet, a képek, videók interaktív megjelenítése várhatóan a gyerekek részére is izgalmassá, érdekessé teszi a tanórákat.

Ezekkel, valamint a pedagógusok számára szervezett, a korszerű eszközök használatát segítő képzéssel 2011. őszétől az általános iskola tanulói számára elérhetőek lesznek a digitális oktatási tartalmak, melyeket egyre több tankönyv mellé elkészít a kiadó.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg, melyhez a pályázatot az intézményfenntartó Társulás Nevében benyújtó Zalaszentbalázs Község Önkormányzata járt el, mint gesztor 8 749 798 Ft vissza nem térítendő támogatást kapott.

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor... Tovább a teljes cikkhez >>> Interaktív táblák Zalaszentbalázson - pedagógusok ismerkedése a korszerű eszközökkel

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: