Hírek - IKT hírek röviden

IOT.hu - IKT hírportál pedagógusoknak Szeptember 19-én 1200 véletlenszerűen kiválasztott magyar iskola KIR-ben megadott e-mail címére érkezik felkérés e-mailben egy kutatásban való részvételre.

A kutatás az oktatási célú információs technológiákhoz való hozzáférést, illetve ezek felhasználását és hatását vizsgálja 31 országban az Európai Bizottság megbízásából az Európai Iskolahálózat és a Liège-i Egyetem vezetésével.

Célja egy olyan monitoring rendszer kialakítása, amely lehetővé teszi a terület folyamatos megfigyelését. A magyarországi adatgyűjtést a Nemzeti Erőforrás Minisztérium (NEFMI) Oktatási Államtitkársága támogatja és az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet koordinálja. A mérés a 4., 8. és a 11. évfolyam egy-egy osztályát érinti. Az igazgató feladata, hogy az iskolai koordinátort kijelölje, ő kapja majd meg a szükséges információkat. 

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor... Tovább a teljes cikkhez >>> Európai Uniós iskolai felmérés IKT az oktatásban

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: